Refinansier dyre smålån

Refinansier dyre smålån

Alle bør vurdere å refinansiere lånene sine med jevne mellomrom. Det kan være mange tusen kroner å spare på huslånet. Men det som lønner seg aller mest er å refinansiere kredittkortgjeld, og andre smålån.

Fyll ut låneskjemaet, og få lånesøknad vurdert av 13 ulike banker. Du blir presentert det beste tilbudet helt kostnadsfritt og uforpliktende. Norsk Finans markedsfører Axo Finans AS sin tjeneste.

SLIK FUNGERER DET

Steg 1

Velg lånebeløp. Fyll ut søknad.

Steg 2

Axo søker 13 banker for deg.

Steg 3

Du får uforpliktende tilbud.

[axowl]

Refinansier 10.000 – 500.000

Å gjøre om på smålån eller kredittgjeld utenom boliglånet er en vanlig måte å refinansiere på. Målet er å fjerne dyr gjeld, og heller ta opp et lån som har gunstigere betingelser. Dette er spesielt aktuelt i de tilfellene hvor man har kredittkortgjeld, forbruksgjeld eller andre kostbare smålån. Fremgangsmåten er å søke om et nytt lån gjennom ulike finansinstitusjoner som tilbyr refinansiering.

Samle gjelden
En annen fordel ved å samle opp smålån og dyr kredittgjeld i et nytt og billigere lån er at man får lavere terminkostnader og gebyrer. Alle banker belaster kunden for administrative kostnader ved håndtering av gjeld. Hvis man har mange lån kan disse månedlige kostnadene bli ganske store. Besparelsene ved å bare måtte betale gebyrer til en aktør kan utgjøre store beløp på lang sikt. Det er også bli langt mer oversiktlig for låntaker om man kun har én långiver og forfallsdato å forholde seg til. I tillegg gjør det risikoen lavere for å glemme noen av innbetalingene.

Søknad er gratis og uforpliktende og du får det beste tilbudet.

Norsk Finans markedsfører vår samarbeidspartners(Axo Finans) sine tjenester. Axo Finans er en finansagent gjør det mulig å sammenligne lån fra flere banker og finansinstitusjoner gjennom en søknad. Vi jobber naturligvis tett sammen med Axo Finans for å gi våre kunder en trygg, enkel og oversiktlig låneprosess. Gjennom oss går din søknad via Axo Finans ut til flere banker og långivere. Straks alle bankene har vurdert lånesøknaden vil Axo Finans AS ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Hvorfor kan det lønne seg og sammenligne ulike lånetilbud?

Renten varierer fra bank til bank og derfor for er det viktig å finne ut hvilke tilbud du kan få fra de ulike långiverne. Det er akkurat dette vi hjelper deg med. Din søknad går ut til flere banker og vi sammenligner alle tilbudene til deg.

Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Fordi renten kan variere er det viktig å la alle bankene behandle søknaden ferdig, før vi presenterer et tilbud.

Som finansagent kan Axo kun motta godtgjørelse fra bankene de samarbeider med. I tillegg har ikke bankene anledning til å tilby en høyere rente gjennom vår tjeneste. Det er derfor viktig for oss at Axo til enhver tid samarbeider med de beste bankene i markedet. På den måten sparer brukerne våre både tid og penger.

Ta kontakt med oss i dag, eller send oss en lånesøknad, så skal Axo hjelpe deg med å finne det beste tilbudet.

Hvem kan søke om lån?

  • Du har fylt 25 år
  • Du har en registrert lignet inntekt
  • Ingen aktive inkassosaker

Hvor mye kan du låne?

Du kan låne mellom kr. 10 000,- og kr. 500.000,-

Hvor kjapt får jeg svar på søknaden?

Etter at du har sendt oss din søknad går det kun noen få minutter til du har et svar om du kan godkjennes til et lån. Normalt får du svar samme dag med et konkret lånetilbud du kan takke ja eller nei til. Det er lurt å vente til alle bankene har gått gjennom din søknad

Etter at lånetilbudet er blitt akseptert, vil det normalt gå 1-3 hverdager før låne utbetales til din konto.

Hvilken tilbakebetalingstid bør jeg velge?

Et forbrukslån kan ha en maks tilbakebetalingstid på 5 år. I søknaden er den korteste tiden du kan velge på 1 år men du kan betale ned hele eller deler av lånet så raskt du ønsker. Hvis du skal refinansiere eksisterende gjeld kan tilbakebetalingstiden være på opptil 15 år. Du bør tilpasse forbrukslånets tilbakebetalingstid i forhold til hvor mye du kan betale per måned. For å finne ut en passende tilbakebetalingstid kan du bruke vår lånekalkulator.

Hvilken rente vil jeg få på lånet mitt?

Når du søker hos oss, videresender vi søknaden til Axo Finans som samler inn tilbud fra 15 ulike banker for deg. Da blir det enklere for deg å velge den beste renten. Hver enkelt bank gjør en helhetsvurdering på bakgrunn av opplysningene du har oppgitt og kredittopplysningene som er innhentet. Renten du mottar vil derfor variere. Har du en medsøker betyr det ofte lavere risiko for banken, noe som kan føre til lavere rente.

Hvordan søker jeg om lån?

For å søke et lån via Norsk Finans skal du bruke søkeskjemaet. Så snart du har gjennomgått skjemaet vil våres system sende det videre til Axo Finans som innhenter tilbud fra deres samarbeidspartnere.

Det er viktig du utfyller skjemaet best mulig, så du kan være sikker på at du mottar det beste tilbudet som passer til din økonomi.

Hvorfor får jeg avslag på søknaden?

Det er viktig at du oppfyller noen minimumskrav:

  • Du har fylt 25 år
  • Du har en registrert lignet inntekt
  • Ingen aktive inkassosaker

Det kan være forskjellig årsaker til at du er blitt avvist. Har du en betalingsanmerkning eller inkassokrav skal disse slettes før du kan søke om et lån.