Om Oss

NorskFinans er låneformidleren til Axo Finans. Det betyr at når du søker på siden er det Axo Finans som behandler søknaden din.

Vi arbeider naturligvis tett sammen med Axo Finans og forsøker å gjøre låneprosessen så smidig og kundevennlig som mulig for deg.

Norsk Finans er en nettbasert tjeneste som lar deg sammenligne kreditter og lån på det norske markedet. Norsk Finans markedsfører Axo Finans AS sin tjeneste, en låneagent for mer enn 16 ulike långivere. Norsk Finans hjelper deg også med å finne lån ved å sammenligne forskjellige banker, samt ved å gi deg praktiske økonomitips.

Din trygghet er viktig for oss. For å kunne tilby høyest mulig sikkerhetsnivå – SSL-sertifisering med krypterte data, samarbeid med Axo og signering med BankID – har vi utviklet vårt eget unike forretningssystem. Systemet bidrar til at hele prosessen går glatt, fra den innledende sammenligningen til pengene er på konto.

Alle banker tilbyr forskjellige kunder forskjellige vilkår. Det er vanskelig å vite hvilken bank som er perfekt for akkurat deg, før du faktisk har spurt.

Når du benytter tjenesten Norsk Finans gir du Effektiv Markedsføring AS tilgang til opplysninger om deg. Effektiv Markedsføring AS eier og administrerer nettjenesten norskfinans.no. Norsk Finans behandler dine personopplysninger i henhold til gjeldende personvern- og datavernlovgivning, dvs. EUs personvernforordning (GDPR) samt nasjonale lover, forordninger og forskrifter.  Hensikten med disse retningslinjene er å forklare hvilke opplysninger vi innhenter, hvordan vi innhenter dem og hva vi benytter dem til.

NorskFinans holder til i Bergen og vi har til sammen 12 års erfaring med å formidle banktjenester til det norske folk.